انواع پوست و روتین های پوستی

روتین پوستی مای ژن انواع پوست

چه روتین پوستی برای من مناسب است؟

مدت مطالعه: ۳ دقیقه!
در این مطلب، ویدیوی کوتاهی که توسط مشاور پوستی مای ژن تهیه شده است را ببنید!

 

چطور بفهمیم پوستمان از چه نوعی هست و چه روتین پوستی برای آن بهتر است؟

 

ابتدا بیایید با انواع پوست ها شروع کنیم. سه دسته ی اصلی برای دسته بندی پوست، پوست های نرمال، خشک و چرب هستند. اما به یاد داشته باشید که بسیاری از پوست ها در دسته ی خاصی قرار نمی گیرند و ممکن است بین دو دسته قرار بگیرند مثلا پوست مختلط که دسته ی مابین پوست چرب و نرمال است. برای آنکه بهتر متوجه شویم پوست ما متعلق به کدام دسته ی پوستی می باشد، لازم هست تا ابتدا با ویژگی های هر دسته آشنا شویم.

  • آیا پوست شما زبر است؟
  • یا احساس نیاز به استفاده مرتب از مرطوب کننده ها دارید؟
  • آیا پوسته ریزی و قرمزی پوست را تجربه می کنید؟
  • آیا بیشتر از سایر افراد با آکنه و جوش درگیر هستید؟

 

 

هم چنین به یاد داشته باشید، با توجه به اینکه در حال حاضر دسترسی به محصولات خارجی چندان آسان نیست، لازم است از محصولی استفاده کنیم که قابلیت تجدید داشته باشد.
اما قابلیت تجدید به چه معنا است؟ یعنی بعد از اتمام یک محصول باز بتوانیم آن محصول را تهیه کنیم.

به یاد داشته باشید که استفاده مداوم و طولانی مدت از یک روتین پوستی بسیار کاربردی تر از استفاده از یک محصول گران قیمت اما در مدت زمان کوتاه است.

روتین پوستی مانند مسواک زدن در هر شبانه روز، لازم است تا به طور مداوم انجام شود و گرنه سلامتی و شادابی پوست ما از دست خواهد رفت. بنابراین نمی توان انتظار داشت که بعد از مدت کوتاهی از عمل به یک روتین پوستی، نتایج خوبی ببنیم. لازم است که به صورت طولانی مدت و مداوم به روتین پوستی مناسب نوع پوست مان عمل کنیم تا بتوانیم نتایج خوبی را مشاهده کنیم.

 

مطالعه بیشتر:
اگر فکر می کنید به صورت ژنتیکی پوست خوبی ندارید، بخوانید!

 

 

اما برای هر نوع پوست، چه روتین پوستی موثر است؟

در این ویدیو، دکتر سمیرا دلاوری، مشاور پوستی مای ژن به سوالات بالا پاسخ می دهد. این ویدیو کوتاه به شما کمک خواهد کرد تا نوع پوست خود و روتین های پوستی مناسب خود را تشخیص دهید و با عمل به این روتین پوستی البته در بلند مدت، به شادابی و جذابی هر چه بیشتر پوست خود دست یابید.

 

اشتراک گذاری این مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالعه بیشتر

پیشگیری از آلزایمر
آلزایمر

پیشگیری از آلزایمر آسان تر شد

فهرست مطالب نگاهی امیدوارانه و علمی به پیشگیری از بیماری آلزایمر در میان افراد بالای ۶۵ سال، حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد با مشکلات خفیف