اشتراک گذاری این مطلب:

[et_pb_section bb_built=”1″ module_id=”start” _builder_version=”3.21.1″ background_color=”#ffffff” custom_padding=”0|0px|0|0px|false|false” ab_subject=”on” ab_subject_id=”1″ z_index_tablet=”500″][et_pb_row custom_padding=”50px|50px|50px|50px” custom_margin=”||” _builder_version=”3.21.1″ background_color=”#edf8ff” border_radii=”|||10px|10px” box_shadow_style=”preset3″ z_index_tablet=”500″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.21.1″ text_text_color=”#000000″ text_font_size=”16px” z_index_tablet=”500″]

شاخص گلایسمی!

مدت مطالعه: 2 دقیقه!
در انتهای این مطلب، جدول شاخص گلایسمیک مواد غذایی را رایگان دریافت کنید!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row custom_padding=”100px|0px|27px|0px|false|false” _builder_version=”3.21.1″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.21.1″ z_index_tablet=”500″]

برای داشتن برنامه غذایی سالم و اصولی و کنترل وزن باید با جدول شاخص گلیسمی مواد غذایی آشنا باشید و آن را در دسترس داشته باشید تا بتوانید با مراجعه به آن در مورد انتخاب مواد غذایی درست تصمیم بگیرید.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.21.1″ z_index_tablet=”500″]

شاخص گلیسمی عددی است بین 0 تا 100 که بصورت زیر دسته بندی می شوند: 1- شاخص گلیسمی پایین کمتر از 55 2- شاخص گلیسمی متوسط کمتر از 70 3- شاخص گلیسمی بالا بیشتر از 70 برای کنترل دیابت باید از مواد غذایی با شاخص پایین بیشتر استفاده کرد. زیرا احساس سیری بیشتری می دهند و سرعت جذب آهسته تری دارند و قند خون را ثابت نگه می دارند.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.21.1″ saved_tabs=”all” z_index_tablet=”500″]

در جدول زیر شاخص مواد غذایی از یک منبع معتبر جمع آوری شده اند، رنگ سبز نشانگر شاخص قندی پایین، رنگ نارنجی نشانگر شاخص قندی متوسط و رنگ قرمز نشانگر شاخص قندی بالا می باشد.

 

شاخص گلایسمیک مای ژن

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

مطالعه بیشتر

سرطان تخمدان زنان جوان
تست ژنتیکی سرطان سینه

سرطان تخمدان در زنان جوان

فهرست مطالب اگرچه ابتلا به سرطان تخمدان در زنان بین سنین ۵۵ تا ۶۳ سال شایع‌تر است، اما این بیماری در زنان جوان‌تر نیز ممکن