کوکی خوشمزه رژیمی اما بدون گلوتن!
مدت مطالعه: 4 دقیقه!
صرف نظر از حساسیت ژنتیکی بدن شما به گلوتن، احتمالا این کوکی خوشمزه رو دوست خواهید داشت.
در تست ژنتیکی مای ژن یکی از مواردی که بررسی می شود، حساسیت بدن فرد به گلوتن هست. بیش از 80 درصد افرادی که حساسیت به گلوتن دارند ممکن است هرگز متوجه این مشکل نشوند و به طور مزمن از مشکلاتی نظیر خستگی، نفخ، پوکی استخوان، کمبود یا افزایش وزن، یبوست و یا اسهال رنج ببرند.
13 درصد از مردم جهان قادر به تحمل گلوتن نیستند و اگر زودتر به حساسیت بدن شان پی نبرند، جذب مواد غذایی در بدن این افراد کمتر خواهد شد و این موضوع خطرناک است.اگر دوست دارید بدانید که به گلوتن حساسیت دارید یا نه تست تغذیه مای ژن را انجام دهید.
بیشتر مطالعه کنید:
اما برویم سراغ دستور تهیه یک کوکی بدون گلوتن اما خوشمزه!
کلوچه شکلاتی آرد جو دوسر فاقد گلوتن
مواد مورد نیاز:
¼ فنجان آرد بادام سفید
¼ فنجان جو دوسر پرک فاقد گلوتن
½ قاشق چایخوری نمک دریا
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
½ فنجان کره (در صورت اجتناب از مصرف لبنیات میتونید از روغن نارگیل استفاده کنید)
1 قاشق غذا خوری عصاره وانیل
2 قاشق غذا خوری شکر
1 فنجان تکه های شکلات
طرز تهیه :
1 – آرد بادام، جو دوسر، نمک دریا، جوش شیرین و شکر را در یک کاسه مخلوط کنید.
2- کره را ذوب کنید و همراه با وانیل در یک کاسه کوچکتر هم بزنید.
3- مواد هر دو مرحله 1 و 2 را با هم مخلوط کنید.
4- تکه های شکلات را بهم بزنید.
5- مواد را به صورت گلوله ای شکل دهید و ان ها را روی کاغذ پخت بچینید.
6- در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 7 تا 10 دقیقه اجازه بدهید پخت شود.
7- سپس کمی صبر کنید تا خنک شود.
کوکی خوشمزه ما آماده است. نوش جان ????