طرز تهیه یک نان بدون گلوتن و کم کربوهیدرات خوشمزه!

بدون گلوتن، کم کربوهیدرات، سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان، حاوی چربی‌های غیراشباع که می‌تواند التهاب را کاهش دهد و حتی ممکن است با تأثیر روی ژن‌ها، به پیشگیری از سرطان و سلامت قلب و عروق کمک کند.

فهرست مطالب

فهرست مطالب

نان بدون گلوتن و کم کربوهیدرات با کدو و رزماری

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

مدت پخت: 50 دقیقه

خواص:

بدون گلوتن، کم کربوهیدرات، سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان، حاوی چربی‌های غیراشباع که می‌تواند التهاب را کاهش دهد و حتی ممکن است با تأثیر روی ژن‌ها، به پیشگیری از سرطان و سلامت قلب و عروق کمک کند.

مناسب برای افرادی که حسایت به گلوتن دارند اگر مایلید بدانید به گلوتن حساسیت دارید یا نه تست تغذیه مای ژن را انجام دهید.

مواد لازم:
نان بدون گلوتن مواد

  • یک و نیم فنجان کدو سبز رنده شده
  • یک و نیم قاشق چایخوری نمک
  • پنج  عدد تخم مرغ بزرگ
  • نصف فنجان روغن زیتون با کیفیت بالا
  • ربع فنجان عسل یا شیره
  • دو فنجان پر از آرد بادام یا آرد کینوا
  • چهار قاشق غذاخوری آرد نارگیل
  • سه قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • نصف فنجان گردوی خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری رزماری تازه، خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری تخمه کدو

 

طرز تهیه:

  • فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.

  • کدو سبز رنده شده را به همراه نمک در یک کاسه متوسط ​​ریخته و مخلوط کنید. سپس آن را کنار بگذارید.

  • در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها، روغن زیتون و عسل یا شیره را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا پف کند.

  • در یک کاسه بزرگ، آرد بادام، آرد نارگیل، بیکینگ پودر، گردو و رزماری را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.

  • مخلوط تخم مرغ را در کاسه مواد خشک بریزید و هم بزنید.

  • کدوها احتمالا کمی آب انداخته اند. آن ها را داخل آبکش بریزید و فشار دهید تا بیشتر مایع آن خارج شود. مایع را دور بریزید.

  • کدو را به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
  • یک قالب لوف 10×20 سانتی متری را با روغن زیتون چرب کنید یا با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را در قالب آماده شده بریزید. از یک کاردک برای صاف کردن قسمت بالایی استفاده کنید. تخمه کدو را روی نان بپاشید و به آرامی آنها را داخل خمیر فشار دهید تا به سطح بچسبند.

  • قالب نان را در فر قرار دهید و به مدت 45-50 دقیقه (یا تا زمانی که خلال دندانی که در آن فرو می‌برید تمیز بیرون بیاید) بپزید. قبل از برش دادن، اجازه دهید 10 دقیقه در تابه خنک شود. این نان 12 الی 14 برش به شما خواهد داد.

تجزیه و تحلیل ریز مغذی ها در هر برش:

کالری: 257، چربی کل: 22 گرم، چربی اشباع: 3 گرم، کلسترول: 67 میلی گرم، سدیم: 381 میلی گرم، کربوهیدرات: 10 گرم، فیبر: 3 گرم، قند: 6 گرم، پروتئین: 7 گرم، کربوهیدرات خالص: 7 گرم

اگر هنوز سوالی دارید به راحتی آن را با ما درمیان بگذارید.

اشتراک گذاری این مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالعه بیشتر

چاقی لاغری یائسگی
دسته‌بندی نشده

9 روش لاغری و کاهش چربی شکم در یائسگی

در دوران قبل از ‌یائسگی، بین افزایش چربی شکمی، مقاومت به انسولین و التهاب در بدن زنان، ارتباط نزدیکی وجود دارد و یکی از مهم‌ترین