دستور پخت اوتمیل
مدت مطالعه: 4 دقیقه!
در اینجا نحوه درست کردن سه نوع اوتمیل خوشمزه را آوردهایم. اوتمیل یک صبحانه گرم، راحت و سالم است. ماده اولیه این صبحانهی لذیذ بلغور جو دوسر است که فواید زیادی برای سلامتی دارد!
برای شروع، جو دوسر یک نوع غلات کامل با چربی اشباع و کلسترول کم، به طور طبیعی بدون گلوتن و منبع خوبی از فیبر، تیامین، منیزیم، فسفر و منگنز است. همچنین فیبر محلول موجود در بلغور جو دوسر میتواند به کاهش سطح کلسترول و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک کند. به دلیل فاقد گلوتن بودن، گزینهی مناسبی برای افراد با حساسیت ژنتیکی به گلوتن (بیماری سلیاک) به حساب میآید.
جو دو سر پرک و پوست کنده. کدام را انتخاب کنیم؟
جو دو سر پوست کنده
کمفرآوری شده ترین نوع هستند و از بلغور جو دوسر (دانه کامل جو دوسر) شکسته شده، تشکیل میشود. این نوع بلغور جو دوسر در هنگام پخت، مایع بیشتری جذب میکنند و زمان بیشتری برای پخت لازم دارد.
جو دو سر پرک
دانههای جو دو سر به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه تحت فشار، بخارپز شده و سپس پرس میشود. و بدین واسطه، هضم پذیری آن افزایش و زمان پخت آن کاهش مییابد.
این دو، تنها تفاوتهای جزئی از نظر تغذیهای با هم دارد و تقریباً میزان فیبر، پروتئین، کالری و سایر مواد مغذی یکسانی دارند.
برای تهیه اوتمیل چه موادی نیاز است؟
- جو دوسر، میتوانید از هر یک از انواع آن استفاده کنید. انتخاب با خود شماست.
- آب یا شیر، آب انتخاب خوبی است، اما در صورت تمایل میتوانید از شیر نیز استفاده کنید. حتی میتوانید از هر دو استفاده کنید به طور مثال، نصف آب و نصف دیگر شیر یا شیر بادام.
- نمک
- دارچین آسیاب شده، افزودن آن اختیاری است اما طعم فوق العادهای به صبحانه شما میدهد.
- عصاره وانیل، یکی دیگر از مواد اختیاری است، اما وانیل نیز طعم خوبی به اوتمیل اضافه میکند.
- تاپینگ ها، اینجاست که جادو اتفاق میافتد! کلید درست کردن اوتمیل “خوب” تاپینگ است! مخلوطی از میوهها، آجیل و انواع طعمها و بافتها این صبحانه را به سطح بالاتری از لذت میرساند.
دستور پخت:
زمان آماده سازی:3 دقیقه | زمان پخت: 7 دقیقه |
مناسب برای: 1 نفر | |
مواد اولیه | |
جو دو سر | ½ فنجان |
آب یا شیر | 1 فنجان |
نمک | به مقدار لازم |
دارچین آسیاب شده (اختیاری) | ¼ قاشق چایخوری |
عصاره وانیل (اختیاری) | ¼ قاشق چایخوری |
تاپینگ 1: سیب دارچین | |
سیب خرد شده، پخته یا خام | ½ فنجان |
پودر دارچین | به مقدار لازم |
تاپینگ 2: آجیل موز | |
موز ورقه شده | ½ عدد |
گردو برشته شده | 2 قاشق غذاخوری |
کره بادام زمینی | ½ قاشق غذاخوری |
دانه چیا | ¼ قاشق چایخوری |
تاپینگ 3: بادام توت | |
توت تازه | ¼ فنجان |
بادام خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
چیپس شکلات (اختیاری) | ½ قاشق غذاخوری |
- جو، آب یا شیر، نمک، دارچین و وانیل (در صورت استفاده) را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط یا زیاد قرار دهید.
- پس از جوش آمدن مخلوط حرارت را کم کنید تا حدود 5 تا 7 دقیقه پخته شود.
- گه گاهی آن را هم بزنید تا زمانی که بیشتر مایع آن گرفته شود و حالت خامهای پیدا کند.
- مخلوط حاصل را به ظرفی منتقل کنید و تاپینگ انتخابی خود را روی آن بریزید.
*سیب دارچین: سیب های خرد شده و کمی دارچین روی آن بریزید. همچنین میتوانید در حین پختن جو دوسر، مقداری سیب خرد شده نیز به آن اضافه کنید تا طعم سیب بیشتری پیدا کند یا از سیبهای دارچینی پختهشده استفاده کنید.
*آجیل موز: برش های موز، گردو برشته شده، کره بادام زمینی و دانه های چیا بریزید. همچنین میتوانید برش های موز را در طول فرآیند پخت اضافه کنید.
*بادام و توت: انواع توتهای تازه، بادام برشته شده خرد شده و چیپسهای شکلات روی آن بریزید. در صورت تمایل میتوانید در حین پختن جو دو سر، توت ها را به آن اضافه کنید.
* شما میتوانید با تغییرات خلاقانه، طعم های متفاوتی را به صبحانه خود اضافه کنید.
اطلاعات تغذیهای:
صبحانه سرو شده (مناسب برای یک نفر) حاوی:
کالری: 153 کیلوکالری
کربوهیدرات: 27 گرم
پروتئین: 5 گرم
چربی: 3 گرم
چربی اشباع: 1 گرم
سدیم: 157 میلیگرم
فیبر: 4 گرم
قند: 1 گرم
مشاوره رایگان
مشاوره و راهنمایی جهت انتخاب پکیج مناسب شما
یک پاسخ